miercuri, 7 decembrie 2011

Ovidiu Hurduzeu ; sclavie.tineri romani,Romania,tara,independenta economica

http://codrul.wordpress.com/2011/12/06/interviu-eveniment-ovidiu-hurduzeu-ii-avertizeaza-pe-tinerii-din-romania-ca-in-curand-vor-ajunge-cu-cutitul-la-os-in-lume-sunt-sclavi-mult-mai-ieftini-dispusi-sa-munceasca-pe-o-bucata-de-paine/

" Trebuie să înţelegem în ce lume trăim. Am aderat la UE, o structură supranațională care îşi propune programatic să distrugă statele naţionale pentru a forma Statele Unite ale Europei. În acest scop trebuie creat “omul european”, un produs de sinteză la fel de artificial precum “omul sovietic”. Românii au avut şi mai au încă iluzia că în UE vor putea beneficia de avantaje materiale fără să-şi piardă din identitatea lor personală sau naţională. Însă nu poţi să slujești la doi stăpâni. Adevărul istoric se cunoaște foarte bine în România, însă este interzisă expunerea şi dezbaterea lui publică. Eu nu aş dramatiza situaţia. Acei tineri care vor să trăiască în Adevăr au această posibilitate. Nu există nimic tabu în epoca Internetului. Cât despre “personalităţile cunoscute”, ele sunt rotiţe din sistem sau “idioţi folositori” cum îi numea Lenin."
"Nu merge modelul economic neoliberal (neoconservator) adoptat de România. Este un model neocolonial importat, fără nici o legatură cu tradiţiile româneşti, care a încurajat dezvoltarea unei cleptocraţii locale şi a permis banditismul financiar-corporatist al “investitorilor strategici” şi al unor organisme transnationale (de exemplu, FMI). Să înlocuim modelul neoliberal cu un model etic, care sa respecte valorile creştine şi adevărata economie de piaţă, cum este, de exemplu, modelul distributist şi România se va insănătoşi rapid."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu