luni, 13 septembrie 2010

Partaj - Desculti prin zapada;Cenaclul Flacara

Desculti prin zapada pentru mine inseamna desculti prin viata......../ Si lumea sa creada/ Si ochii sa vada/ A noastra parada/ Desculti prin zapada./ Deasupra e steaua,/ Pe umeri e neaua/ Si trupul gramada/ Desculti prin zapada./ Nefire in fire, doi oameni, subtire,/ Desculti prin iubire./ Zapada e alba/ Si frige la talpa/ Si tipete urca/ Pe-a pieptului furca./ Mai este, mai este/ Destula poveste,/ Povestea albastra/ Din inima noastra./ Nefire in fire, doi oameni, subtire,/ Desculti prin iubire./ Si fug dupa tine/ Prin albe ruine,/ Cuvant si tagada,/ Desculti prin zapada./ Si gerul ne taie,/ Si hai in odaie,/ Din recile omaturi Sa mergem sub paturi./ Nefire in fire, doi oameni, subtire,/ Desculti prin iubire./ Afara mai ninge,/ Lumina se stinge/ Si noaptea se lasa/ Pe strania casa./ In care se frange/ Un cuplu de sange/ Si nemarginire/ Incep sa respire./ Nefire in fire, doi oameni, subtire,/ Desculti prin iubire./ Adrian Paunescu

2 comentarii:

  1. Mi-a plăcut mult cenaclul Flacăra, la vremea lui! Chiar dacă eram doar un copil. Era o manifestare frumoasă şi curată. Şi, îmi plăceau mai ales cântecele cu versuri de Păunescu! Pentru mine, el a rămas un talent, un poet aproape de sufletul nostru.

    Mulţumesc pentru reamintire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Florina.Adrian Paunescu este un gigant care a facut si face foarte multe pentru Romania.Adrian Paunescu si-a pus amprenta puternic pe cultura si istoria Romaniei.

    RăspundețiȘtergere